Tanácsadás

Hogyan történik?

Egy-egy konzultáció arra ad lehetőséget, hogy megtaláljuk a „Hogyan?”-t. Vagyis, hogy azzal foglalkozzunk, mi hozza el a pozitív változást az életünkbe és hogyan tudjuk beépíteni azt a mindennapjainkba.

A beszélgetéseink alkalmával nem terápiát folytatunk, nem arról beszélünk kivel mi történt gyerekkorában, vagy milyen feldolgozásra váró élményei vannak a jelenlegi vagy az előző életéből.

A folyamat alkalmával a jelenre és a jövőre koncentrálunk.

Az első alkalom is – mint a többi – kb. 1,5-2 órát vesz igénybe és a következők történnek:

 1. Megismerkedünk
 2. Elmondjátok, milyen problémát láttok magatok körül, amibe lassan beletörni látszik a bicskátok.
 3. Majd én is felteszem a kérdéseimet, hogy mindent jól megértsek.
 4. Kitűzzük az elérni kívánt közös célunkat
 5. És elkezdjük feltárni a cél elé gördített akadályokat
 6. A célunkhoz igazított házi feladatot kaptok tőlem
 7. Majd – előre gondolkodva – megbeszéljük körülbelül hány alkalomra van szükségünk és milyen rendszerességgel ahhoz, hogy mindannyian elégedettek legyünk.

Teljes őszinteségemmel számíthattok rám, cserébe én is ezt várom el tőletek. Ha úgy ítélem meg, hogy valamely témával terápiás szinten kell foglalkoznotok, akkor ezt is jelezni fogom és szakembert is ajánlok számotokra.

Árak

Olyan módszerrel dolgozom, amire 100% garanciát vállalok. Amennyiben az első alkalom után nem vagytok elégedettek az általam nyújtott szolgáltatással, úgy az az alkalom ingyenes volt számotokra.

Az a célom, hogy korrekt és elégedett kapcsolatom legyen a klienseimmel, ezért épp úgy, ahogy nektek jogotokban áll, úgy természetesen én is jelzem, ha valami miatt úgy érzem, nem vállalhatlak el benneteket.

Nincs mellébeszélés, nincs sértődés, csupán őszinte kommunikáció van.

Egyéni:

Első online alkalom – 10.000Ft

Minden további online alkalom – 12.000Ft

Első személyes alkalom – 12.000Ft

Minden további személyes alkalom – 14.000Ft

Pároknak:

Első páros online alkalom – 12.000Ft

Minden további online alkalom – 14.000Ft

Első személyes alkalom – 14.000Ft

Minden további személyes alkalom – 16.000Ft

 

Exkluzív ajánlatok

30 napos, online Párkapcsolati Mentor Program

A Mentor program keretein belül egy hónapon át minden nap 8 és 20 óra között, online elérhető vagyok a klienseim számára.

Javaslom ezt a lehetőséget azoknak, akik krízishelyzetben vannak és utolsó lehetőségként, már maguknak határidőt szabva igyekeznek megoldásra jutni a közös jövőjüket illetően.

Illetve azoknak, akiknek rendszeres, napi megoldatlan konfliktusaik vannak, és gyors változást szeretnének elérni párkapcsolatukban.

Mit tartalmaz a program az én részemről?

 • Adott hó 1-jén az első alkalom a szokásos rendben zajlik.
 • 2-án megtartjuk a második alkalmat, melyre az általam feladott, elkészült feladattal „érkezik” a pár mindkét tagja.
 • Egy 90perces beszélgetés tanácsadó szakpszichológussal.
 • Minden nap 8-20 óráig ügyelet a részemről ebben az 1 hónapban. Ez azt jelenti, hogy felmerülő probléma esetén először írásban jelzi nekem a pár, hogy milyen probléma merült fel. Én 30 percen belül válaszolok, majd, ha szükségét érezzük, akkor gyors online vagy telefonos ülést tartunk.
 • Ezen felül 5-én, 10-én, 15-én, 20-án, 25-én és 30-án szokásos alkalmakat tartunk.

Mentor program feltételei:

 • A kliensek vállalják, hogy minden feladatot rendre elkészítenek,
 • illetve a kijelölt időpontokban online jelentkeznek.
 • A teljes ár átutalását és megérkezését követően kezdjük meg, minden hó 1-jén a programot.
 • Egy hónapban maximum 5 párral tudok foglalkozni.
 • Olyan üzenetek vagy hívások felém való intézése, melyek nem tartoznak a tanulási folyamatunkhoz, azonnali kizárást eredményeznek.

Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy a program nem folytatható, ugyanis ez a program csak akkor működik, ha tiszteletben tartjuk egymás munkáját és belefektetett idejét.

A program megszakítása esetén pénzvisszatérítés nem történik, mert a pár a bejelentkezésével elvette az adott hónapban egy olyan pártól a lehetőséget, akik a feltételek szerint együttműködtek volna annak érdekében, hogy helyrerázódjon a kapcsolatuk.

A Párkapcsolati Mentor Program bevezető ára: 200.000Ft

 

Frissen Alakult Mozaikcsalád Program

Ezt az ajánlatot, azoknak a mozaikpároknak ajánlom, akik most tervezik vagy 1-2 éven belül kezdték el a mozaikcsaláddá formálódásukat.

A csomag tartalma:

 • 12 hónapon keresztül havi egy 120 perces online alkalom, rugalmas időbeosztással
 • 3 havonta, vagyis összesen négy alkalom egy tanácsadó szakpszichológussal

Elhivatottnak érzem magam, hogy minden kezdő mozaikcsaládot átsegítsek a kezdeti nehézségeken. Úgy gondolom, hogy sokkal könnyebb bejárni a családdá formálódás időszakát, ha van valaki, aki rendszeresen válaszokat tud adni a felmerülő kérdéseinkre.

Persze erre valók a családtagok, a barátok, ismerősök is. De vajon ők tudnak benneteket objektíven látni vagy csak a saját élményeikre hagyatkozva adnak megoldási ötleteket?

A tapasztalat azt mutatja, hogy segítség nélkül, amennyiben kellő kitartás van a mozaikcsalád felnőtt, vagyis szerelmes tagjaiban, akkor 3-4 év az az átlagos idő, ami alatt kialakul és egységessé, nagyobb zökkenőktől mentessé válik az új családi légkör.

Pedig 12 hónap is nagyon sok mindenre elegendő.

Ha a kezdetektől rendszeres mentor programon vesznek részt az érintettek, akkor ez az időszak 1 évre is rövidülhet. Hiszen egy család fejlődésének minden esetben a felnőttek szabnak határt.

Halkan hozzáteszem, az elköteleződni tudás elengedhetetlen része a párkapcsolatnak, és ez megnyilvánulhat ilyenfajta módon is a felek részéről. Vagyis, hogy vállalják, hogy bármi történjék is 12 hónapon át dolgoznak egymásért és önmagukért.

Talán könnyebb így látni az elkövetkezendő 1 éves időszakot, mint úgy tekinteni a jövőre, hogy „majd lesz valahogy”.

A Frissen Alakult Mozaikcsalád Program bevezető ára: 220.000Ft