Egyéb érintetteknek

Ez a lehetőség nagyszülőknek, mozaik- és féltestvéreknek, ex házastársaknak, barátoknak szól, akik úgy érzik, feladatuk van egy mozaikcsalád életében.

Segítségedre tudok lenni, ha érintett vagy egy mozaikcsaládban, illetve

  • ha úgy érzed, tenned kellene valamit a családért
  • ha nem tudod elfogadni a családod vagy baráti köröd új szereplőit
  • ha úgy érzed, ők nem tudnak elfogadni téged
  • ha elvárják, hogy tegyél valamit, de te nem érzed a feladatot a magadénak.

Hidd el, már az is irigylésre méltó, hogy keresgélsz a témában. Sokan egyszerűen csak elutasítják a családjukat vagy a barátaikat, mert ők maguk nem tudják kezelni ezt az új családformát.

De mindenre van megoldás, amit én nagyon szívesen átadok neked és együtt összerakjuk a kapcsolataidat, hogy elfogadó, szeretetteljes légkör vegyen körül benneteket.

Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám ebben a témában, nem ítélkezem, sosem tettem. Mióta én, a családom és a barátaim is átestek ezeken a nehézségeket, azóta rendszeresen felhívom a mozaikcsaládban élők figyelmét, hogy legyenek minden esetben tekintettel a körülöttük élőkre is. Hiszen nyugalomban mindannyian csak úgy tudunk élni, ha a környezetünkkel is összhangban vagyunk.

Tanácsadás

Itt pedig ingyenesen letöltheted a kifejezetten mozaikcsaládoknak szóló mini e-könyvemet: https://kapcsolatkirako.hu/minden-kezdet-nehez